Sumpen slugte Trump

Hvis der er en gruppe mennesker, der kan genkende et kup, burde det være amerikanerne. USA’s efterretningstjenester har været involveret i næsten alle kup i verden i mange årtier.

Bare i den seneste tid har USA iscenesat kup i Libyen, Ukraine, Syrien, Venezuela og Bolivia. Libyen var det eneste rigtigt “succesrige”. Gaddafi blev sodomiseret med en bajonet, og Hillary Clinton kvitterede med sit begejstrede ” Vi kom, vi så, han døde”.

Resultatet af kuppet blev en katastrofe: Gaddhafi skabte Afrikas rigeste land og gav sit folk en levestandard, som amerikanerne kun kan drømme om. Nu mange år efter katastrofen ligger landet stadig i ruiner.

Og nu er Hillarys hold ved at få udleveret tøjlerne igen. De forfejlede kup i Ukraine, Syrien, Venezuela osv. tyder på, at CIA ikke er særlig dygtig (længere ?!) til at organisere kup, eller måske overvurderer de bare deres evner. Uanset hvordan det måtte være, har de gjort mere skade for Amerika og dets status i verden, end Donald Trump.

Så noget tyder på, at amerikanere ikke kan genkende et kup, måske fordi deres medier ikke præsenterer dem som kup. De kaldes ”spredning af demokrati, frihed osv.”, selv hvis det koster mange uskyldige mennesker livet.

Under alle omstændigheder er det bemærkelsesværdigt, at alle disse meget dødbringende CIA-ledede operationer ikke kaldes kup, i modsætning til den farce, der fandt sted i Washington DC i denne uge. Hvilket kun er muligt, fordi pressen aldrig fortalte folk, hvad et kup faktisk er. Først da kan du få dem til at tro, at en narrøv i loddent vikingehjelmtøj forsøger at vælte regeringen – og på initiativ af den demokratisk valgte præsident.

Er disse mennesker ekstremister og terrorister, eller er de klovne og skuespillere? Et rigtigt kup kræver en plan og en elite, der tror, ​​den kan få noget ud af et kup, hvilket igen kræver støtte fra i det mindste en del af en hær. Det bedste disse klovner kunne tænke på, var at sidde på Pelosis kontor og tage selfies.

Det gør ikke marchen mod Capitol til en god ting, langt fra, men der er mange mennesker derude, der ikke kan lide den måde, hvorpå præsidenten, de valgte i 2016, er blevet behandlet på af MSM, hans politiske modstandere og de amerikanske efterretningstjenester. Og før denne ”forestilling” har der været Russiagate, Mueller-fiaskoen og telefonsamtalen med Zelensky, så det burde måske ikke være overraskende.

Men der er mange spørgsmål omkring valget, og Trumps tilhængere har ret til at gå på udkig efter svar. De troede, at der var væsentlige og håndgribelige problemer i afstemningsproceduren, fordi det var, hvad de fik at vide hele tiden.

Det har vist sig ikke helt at holde vand, men det betyder ikke, at USA bør fortsætte med at bruge afstemningsmaskiner. Der er mange lande, der afholder valg, og der er meget få, der enten bruger disse maskiner og/eller ser deres valg anfægtet.

Nu går det igen fint for alle andre end Trump. Og måske et par GOP’ere (republikanere), der bakkede ham op. Trump kom ind i sumpen og druknede i den, den slugte ham hel. Hvilket ikke betyder, at han var perfekt! Men han var den eneste chance for at få ”drænet sumpen”. Den er en meget større fare for USA (og verden), end han nogensinde kunne være.

Hvor karrierepolitikere som Pelosi, Schumer, McConnell og Joe Biden har det fint med lobbyisterne, der skriver deres love, var Trump chancen for i det mindste at gøre noget ved dette. Men de spiste ham levende.

Nu er historien, at Trump er/var den største fare, og at han forsøgte et kup mod sin egen regering. For at afslutte jobbet, efter at have været jaget af MSM i mere end 4 år, har de sociale medier dumpet ham. Han var deres hovedattraktion i årevis. Nu bliver han slettet, sådan…

Og folk hepper på det. De forstår ikke, at fra nu af arbejder du som amerikansk præsident på nåde fra CIA, New York Times og Washington Post, men endnu mere fra Mark Zuckerberg, og ikke det fra det amerikanske folk.

De vil prøve at anklage ham igen og derefter retsforfølge ham og slette alt, hvad han har gjort, tiljublet af de samme medier, der aldrig fortalte læserne, hvad et kup faktisk er. Fordi de er en eksklusiv klub, og han er ikke med i den, og det er DU heller ikke. Farvel ytringsfrihed.

Denne artikel er oversat og redigeret fra ICH. Læs originalen her:

http://www.informationclearinghouse.info/56161.htm