Nye kampfly? F-16 flyene kan sagtens opgraderes

Der er stadig problemer med Lockeed Martins Joint Strike Fighter (som Danmark for længst har besluttet at købe – de igangværende forhandlinger i Folketinget er rent skuespil)

Lockeed Martin har netop udsendt en optimistisk melding om forøget produktion, men det kan ikke skjules, at flyet endnu ikke er færdigt, og stadig løber ind i besynderlige tekniske problemer.

Læs denne artikel:

http://ing.dk/artikel/lockheed-martin-opruster-produktion-af-kampfly-181341?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=daglig

Forsvaret ønsker at udfase sine veltjente F16 jagere i løbet af 2020-2024, men det er ikke sikkert, at Lockeed er i stand til at levere de nye fly til tiden.

Hvorfor ikke gøre som Canada, der har annulleret et køb på 65 fly eller Australien, der overvejer det samme. Eller endnu bedre: Gør som Singapore. Opgrader de eksisterende og velfungerende F-16 fly.

Det vil give os tid til at overveje om vi fortsat vil deltage i militære operationer langt fra Danmark. Overvågning af det danske luftrum klares lige så godt med droner.
Læs denne artikel om Singapores F-16 fly.

Singapore’s Steps: Modernizing the RSAF’s F-16 Fleet