USA er i fuld gang med en selvmordsmission

For et par uger siden blev to prominente ukrainske opppositionspolitikere skudt ned på åben gade. Før dem havde 10 andre oppositionsfolk bare i indeværende år mistet livet under mistænkelige omstændigheder. De havde én ting til fælles, De var enten en del af den tidligere folkevalgte Yanukovych-regering eller støttede den. Blandt de dræbte tælles parlamentsmedlemmer og redaktører fra førende oppositionsaviser.

Det har vi ikke hørt meget til i Danmark. I USA er nyheden stort set blevet forbigået i tavshed. I stedet har Obama sendt 300 soldater fra USA´s 173. luftbårne brigade til Ukraine for at træne ukrainske styrker samt at levere våben til en værdi af 350 mill USD

USA støtter den ene side i borgerkrigen med våben, selvom det er i strid med international lov. Når Rusland gør det samme, mødes Putin med fordømmelser og økonomiske sanktioner.

USA’s og Europas store mediekoncerner har iværksat store propagandakampagner, som præsenteres Putin som den nye Hitler. Det er åbenbart en uopslidelig etiket, der kan bruges på alle, USA ikke kan lide eller gerne vil have skovlen under.

USA har provokeret Rusland med en lang række de facto krigshandlinger, og provokationerne eskalerer.

USA har brugt 5 mia USD på at destabilisere Ukraine. Resultatet var det kup, der væltede en lovligt valgt præsident og indsatte en neofascistisk regering. Og USA fik indsat sin darling, Yatsenuyk (Yats) som premiereminister, mens lederen af det nynazistiske parti, Svoboda, Andriy Parubiy blev sat i spidsen for hæren og sikkerhedsapparatet.

Siden murens fald, hvor Sovjetunionen blev lovet, at NATO ikke ville blive udvidet en tomme mod øst, har NATO ekspanderet helt til Ruslands grænser.

USA har med EU’s støtte iværksat sanktioner og har manipuleret med oliepris, valuta mv. for at underminere Ruslands økonomi. Desværre er det i næsten lige så høj grad gået ud over EU.

USA er i fuld gang med at opstille det såkaldte antiballistiske missilsystem (ABM) tæt på Ruslands grænser. Danske krigsskibe indgår aktivt i dette system, så det kan vel ikke komme bag på nogen, at de dermed bliver mål for russiske raketter? Det er en leg med ilden at opstille et system, der gør det muligt for USA at foretage et ”first-strike” atomangreb!

USA er i fuld gang med en selvmordsmission, og vi risikerer at ryge med i købet.

Var det meningen?