Politikens Komiske Ali kræver flyforbudszone over Aleppo

Så er ”Komiske Ali” i sving igen. Politikens seniorkorrespondent Anders Jericow kræver en no-fly zone over Aleppo. Han spiller sin gamle stjernerolle som USA’s og NATO’s propagandaminister med samme virtuositet som Saddams propagandaminister, ”Komiske Ali”.

Hvad er det han og resten af den danske mainstreampresse har gang i? Invasionen af Syrien er ved at være forbi. Vesten og de arabiske diktaturstater har tabt spillet. De har kun to muligheder tilbage, enten at starte noget, der alt for let kan ende i en altødelæggende atomkrig eller en propaganda offensiv, som vi har set anvendt så ofte før, fx mod Serbien, Iraq og Libyen. Det er den sidstnævnte løsning, der nu forsøges – med Anders Jericows ivrige deltagelse.

Aleppo er Syriens næststørste by med 1,8 millioner indbyggere, heraf langt hovedparten, 1,5 millioner i den vestlige regeringskontrollerede del. 250.000 mennesker er taget som gidsler og fungerer som som menneskelige skjolde af al Nusra (al Qaida) i den østlige del.
De hjerteskærende rapporter, vi præsenteres for i medierne er næsten udelukkende fabrikeret af The White Helmets, en kombineret nødhjælps- og propaganda organisation, der opererer i al-Nusra kontrollerede områder OG er finansieret af USA og Storbritannien!
Inden for de seneste uger har hundredevis af civile i Vest-Aleppo mistet livet på grund af angreb fra islamisterne i Øst-Alepopo. Det hører vi ikke meget om i danske medier.

Krig er umenneskelig. Det burde de vestlige og arabiske krigsmagere have tænkt på, inden de indledte invasionen af Syrien.  Anders Jericow og hans kolleger i P1 orientering og DR2’a Deadline trænger vist til lidt efteruddannelse i journalistisk kildekritik.

Læs denne artikel >>>

Top US General Warns Syrian “No-Fly” Zone Means War with Russia

Og denne >>>

The War Against Syria: Both Sides Go to ‘Plan B’