60 millioner mennesker på flugt

Det lille Jesusbarn, som vi netop har fejret, måtte flygte fra kong Herodes’ soldater sammen med sin mor og far. I dag er 60 millioner på flugt fra krig og vold. Ifølge FN er det Vestens mange krige, der er skyld i denne den største flygtningestrøm i nyere tid. Det største antal flygtninge kommer fra Syrien, der har oplevet en brutal invasion af islamistiske terrorister – udstyret og finansieret af USA og en række arabiske dikaturer.

Som en af USA’s meste trofaste støtter bærer Danmark et tungt ansvar for denne tragedje. De militære eventyr i Centralasien, Mellemøste og Afrika er nu ved at trække tæppet væk under EU. En million flygtninge er åbenbart mere end EU kan klare, og nu forsøger de europæiske lande at tørre problemet af på hinanden.

Europa, der med sin ”kamp” for demokrati og menneskerettigheder i andre lande har skabt flygtningeproblemet, har åbenbart ikke tænkt sig selv at efterleve de smukke principper, når flyulgtninge banker på Europas dør.

Alene i 2015 druknede 3,692 mennesker på vej til det, de håbede var sikkerhed. Europa må nu tage sig sammen og lægge pres på USA, så forhandlingerne ikke lider skibbrud – både af hensyn til flygtningene og EU’s egen fremtid

Læs mere her >>>