Sådan stoppes Islamisk Stat

Islamisk stat er et monster skabt af USA i forening med Saudi Arabien og Golfstaterne.
Da Gadaffi blev dræbt og Libyen brød sammen, ekspederede USA store forsyninger af avancerede våben til Syrien. Målet var at give Assad samme skæbne som Gadaffi. Det viste sig at være sværere end forventet.

Det varede ikke længe før Den Frie Syriske Hær blev overtaget af islamisterne, og siden 2012 har oprørsstyrker i Syrien via Tyrkiet modtaget endeløse konvojer med forsyninger.

Vi er vidner til et grusomt dobbeltspil. Nu bomber USA Islamisk Stat samtidig med at de opretholder forsyningerne til selvsamme modstander. Islamisk Stat ville ikke holde en uge mere uden denne støtte. Avanceret kommunikationsudstyr, jord-til-luft raketter, antitank våben samt uddannelse og træning har drastisk ændret den militære situation og kan let ende med en katastrofe, som vi også kommer til at mærke i Europa.

Det er så veldokumenteret, at man må undre sig over hvorfor disse kendsgerninger ikke for længst har fundet vej til danske medier. Flygtningestrømmene er opstået pga Vestens og de arabiske landes invasion af Syrien. De kan kun standses ved at afbryde forsyningerne til Islamisk Stat og indlede forhandlinger.

Her er en opgave for den kommende danske udenrigsminister

Læs mere her:

og her: