Naser Khader – det humanitære missil

Naser Khader, Brian Mikkelsen og 2 venstrepolitikere demonstrerede i dag i Folketinget for en humanitær militær invasion i Syrien i form af et flyveforbud over Aleppo. Det vil ifølge Pentagon kræve 70.000 amerikanske soldater at gennemføre. Desuden vil det ifølge general Joseph Dunford, formand for the Joint Chiefs of Staff indebære krig med Rusland og altså ikke noget, han vil anbefale. Vi kan derfor roligt regne med, at der ikke bliver noget flyveforbud, og det er godt. En indgriben af den art vil nemlig kræve uhyrlige civile ofre, der langt overstiger de ofre, vi nu ser.

Hvor andre som Politikens Komiske Ali eller Deadlines studieværter måske kan undskyldes som, ”nyttige idioter” i en imponerende propaganda-kampagne, har Naser Khader måske som syrer en særlig aktie i krigen. Det er OK, men husk det lige.

Aleppo er blevet synonymt med ødelæggelse og civile ofre forårsaget af den syriske regeringshær og russiske bomber. Vi hører ikke meget om de uhyrligheder, der udføres af islamisterne i Øst Aleppo, der holder de tilbageværende indbyggere som gidsler og bruger dem som menneskelige skjolde.

Medierne taler altid om millionbyen Aleppo, som om det var én by. Men det er faktisk to byer, der er tale om, Den østlige del er kontrolleret af islamister støttet af USA, NATO og Golfstaterne. Den vstlige del er kontrolleret af den syriske regeringshær.

Da islamisterne invaderede den østlige del, lykkedes det 600.000 at flygte til Vest Aleppo. 200.000 måtte blive tilbage. Heraf udgør islamisterne og deres familier anslået 50.000. De beskyder dagligt civile mål i Vest Aleppo, og hvis man vil forsøge at flygte, risikerer man at blive skudt i ryggen. De udfører krigsforbrydelser, og Vesten er medskyldig.

Vestens invasion i Syrien, som Danmark deltager i med F 16 fly, er ulovlig og dermed en kigsforbrydelse. Det kan ikke gentages for tit. Udenrigsminister Kristian Jensen har netop igen anklaget Assad og russerne for krigsforbrydelser. Det er ikke dokumenteret og primært baseret på kilder som the White Helmets og propagandaorganisationen The Syria Campaign.

På den baggrund virker det komplet uforståeligt, at ingen journalister går mere i kødet på den gode udenrigsminster. Der er nok at spørge om. Og hvad blev der af svaret fra forsvarsministeren på det pinlige spørgsmål om hvorfor danske fly deltog i det angreb på den syriske regeringshær. Et angreb, der afsporede den våbenhvile, der var arbejdet så hårdt på?

Krigen nærmer sig sin afslutning og Aleppo bliver vendepunktet. Det kan USA og Golfstaterne ikke leve med, derfor ønsker de en fortsættelse – og altså med Naser Khaders helhjertede støtte. Stakkels Syrien.

Læs denne øjenvidneberetning fra Aleppo >>>

Og denne: Inside the Shadowy PR Firm That’s Lobbying for Regime Change in Syria >>>