Krigsforbrydere

Så trækkes krigsforbryderkortet igen. Syriens præsident Assad blev mandag aften endnu engang kørt gennem medievridemaskinen i Deadline. Den søde og charmerende Lotte Kaarsholm styrede showet med sikker hånd.

Det er dog langt fra sikkert, at de beviser, der blev fremlagt, vil kunne holde i byretten. Den famøse film, der blev vist før Deadline og den dokumentation, der blev refereret til i udsendelsen, holder næppe for en nærmere prøvning.

Det ligner mest af alt en remake af den snart lange række af historier, der er blevet kolporteret om Assad og hans forbrydelser. Kan nogen huske Cæsar og hans uhyggelige fotos, der viste sig at være svindel, eller påstanden om Assads kemiske angreb, der vist sig at komme fra de vestligt støttede islamister. Rækken af propagandahistorier er så lang, at det efterhånden må undre, hvordan DR gang på gang hopper på limpinden. At store kommercielle medier gør det, kan måske undskyldes, men DR kan ikke være det makværk bekendt.

Og mens vi taler om krigsforsbrydelser i Syrien, hvor er USA, Saudi Arabien, Golfstaterne for slet ikke at tale om lille Danmark. Disse lande er ansvarlige for eklatante overtrædelser af FN-pagten.
Hundredetusindvis af mennesker har mistet livet, fordi præsident Assad skulle væltes, og Vestens sympatiske menneskerettighedsaktiviteter har uden at ville det været medskyldige i tragedien.

Læs denne kritiske behandling af sagen: http://21stcenturywire.com/2016/04/21/new-yorker-assad-files-multi-million-dollar-propaganda-campaign/