Flemming Splidsboels udokumenterede vrøvl om russiske hackere

Så skete det igen.
Hillary Clintons e-mails volder problemer, og derfor har WikiLeaks-stifteren Julian Assange fået mundkurv på. Han sidder som politisk fange på Ecuadors ambassade på fjerde år og har fået spærret sin adgang til Internettet.

24. oktober tog Deadline sagen op igen, men den  handlede ikke om, hvad de lækkede e-mails fortæller, men bragte luftige teorier til torvs om hvem, der stod bag lækken.

Niels Krause-Kjær holdt mikrofonen for Flemming Splidsboel fra Dansk Institut for Internationale Studier, der slap afsted med at ”tro”, at det var russerne (højt placerede folk – Putin?), der stor bag den famøse læk. Ikke så meget som skyggen af et bevis, kun luftige formodninger.

Det er for dårligt. Den teori er afmonteret af højt placerede folk som chefen for NSA, Bill Binney og andre. Og hvis det endelig var rigtigt, er det jo bare, hvad USA selv excellerer i.

Problemet i den vinkel, som Deadline har lagt, er, at der pustes til russerfobien og dermed den voksende spænding i Europa og andre steder, hvor USA føler sit eneherredømme truet.

Hvor længe ønsker Danmark at spille med i dette farlige spil?

Hent dokumentation for ovenstående her >>>