Vesten har skudt sig selv i foden i Ukraine

Hidtil har den russiske militæroperation i Ukraine været en rekognoscering. Formålet har været at finde ud af, hvor de ukrainske styrker er, at omringe dem, og samtidig ødelægge kendte hovedkvarterer, luft- og flådeaktiver, forsyninger og ammunitionslagre. Og måske var der et håb om, at hastigheden og succesen ville fremtvinge en tidlig afslutning.

I øjeblikket er russerne klar til næste fase. De ved, at de har fuldstændig luftoverlegenhed. Budskabet til de ukrainske væbnede styrker er, at det er slut, giv op – på trods af at Zelinsky og Vesten prøver at give indtryk at det modsatte.

Russerne har etableret tre omringninger. Den nok vigtigste er den omkring Mariupol, hvor hovedkoncentrationen af den nazistiske styrke, Azov, befinder sig. En anden er etableret i Østukraine omkring hovedkoncentrationen af ​​de ukrainske væbnede styrker, der står over for LDPR. Og der ser ud til at være en ny under etablering øst for Kiev.

Dilemmaet for russerne er bykampe. De ønsker ikke et Raqqa, hvor alt er ødelagt og tusindvis af civile er dræbt. De ønsker stadig vil være venner med ukrainerne.

Dette komplicerer i høj grad deres situation, når de forsøger at rydde nazisterne ud af Mariupol velvidende, at nazisterne bruger byens indbyggere som gidsler. Det samme problem findes i mindre grad i de andre byer i Novorossiya. Man kan håbe, at Zelinsky & Co kommer til fornuft. Men Mariupol-slaget risikerer at bliver forfærdeligt.

Der er nogle små indikationer på, at ukrainske forhandlere er klar over, at neutralitet er noget, de er nødt til at gå med til. Denne erkendelsen er også på vej på den amerikanske side.

Forhåbentlig kan vi forvente, at overgivelser af de ukrainske væbnede styrker ville begynde inden for en overskudlig tid. En betydelig del af de ukrainske væbnede styrker er nu omringet, og som det er normalt ifølge den kinesiske militærstrateg  Sun Tsu, har russerne efterladt dem en udgang.

EU’s og NATOs afmagt er tydelig for alle hvis vi ser bort fra Vestens mainstream medier og desværre alt for opportunistiske politikere.

Jo flere våben vi sender, des være bliver er ødelæggelserne og de civile tab. Regeringen har uddelt 10.000 AK-47 rifler til alle, der kan fremvise et ukrainsk pas. Resultatet har allerede vist sig. Et ukendt antal rifler er endt i kriminelle kredse, der anvender dem til helt andre formål end forsvar mod russerne.

Vi er i dag vidner til et sammenbrud af den verdensorden, der blev etableret efter den kolde krig. Se blot på DR’s parade af snakkende hoveder og “eksperter”, der spekulerer i, hvor skør Putin er. De forstår det ikke, derfor må han være skør. For Vesten er det slut. Forvirringen, bullshit, pralerierne, hysteriet, forbuddene. Vesten har lokket ukrainerne i en fælde og derefter svigtet dem.

Hæld russisk vodka i toilettet, fyr en sanger og instruktør, skift navn på en drink eller en salat, forbyd katte eller træer, sanktionér en russisk plutokrat og stjæl hans yacht, tag en blå og gul t-shirt på. Patetisk. Og lad under ingen omstændigheder russerne friste med “disinformation”. Nu er censuren indført i Danmark på trods af grundlovens paragraf 77, der udtrykkeligt siger, at ”Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres”

Hvad angår vestlige sanktioner mod Rusland, er svaret simpelt: I sidste uge kostede 1000 kubikmeter gas 1.000 dollars; i dag er det over det dobbelte. I næste uge bliver det bestemt ikke billigere. Ditto for aluminium, kaliumchlorid, titanium, hvede. Hvad folk i Vesten ikke forstår, er at rublen er den valuta russerne bruger i landet, men prisen på olie og gas er den russiske valuta uden for landet. Tænk at vore politikere fra højre til venstre kan være så naive

Vesten har skudt sig selv i foden og er i færd med at ødelægge sin egen økonomi. Rusland kan læne sig tilbage og grine.

Denne artikel er inspireret af Patrick Armstrong. Læs originalen her:
https://patrickarmstrong.ca/2022/03/04/russia-ukraine-2/