Kan CIA vælte Trump?

CIA er mestre i at vælte demokratisk valgte regeringer. Kan de også vælte USA’s næste præsident? Meget tyder på, at det er lige præcis det, de nu har gang i.
CIA har i en hemmelig rapport lækket til Washington Post konkluderet, at Rusland aktivt intervenerede i præsidentvalget 2016 for at hjælpe Donald Trump. CIA påstår endvidere at have identificeret personer med forbindelser til den russiske regering, der forsynede WikiLeaks med de famøse hackede emails fra den demokratiske nationalkommite og andre, herunder Hillary Clintons kampagnechef. Disse personer beskrives som kendt i efterretningstjenesterne som en del af et større russisk netværk, etableret for at støtte Trump og skade Clinton.

Sådan. Nu mangler vi bare, at disse personer bliver arresteret. Det er nemlig sjovt nok ikke sket endnu. Hvorfor mon?

Forklaringen er formentlig, at CIA ikke har skyggen af bevis på deres påstand, kun en stribe antagelser. Men det kan bruges til at lægge pres på valgkommiteen, The Electoral College, til at pege på en anden kandidat end Trump.

Den tidligere britiske ambassadør i Uzbekistan, Craig Murray, som har nære forbindelser til Julian Assange, Wikileaks, har udtalt, at der ikke er tale om hacking, men om lækage. ”Jeg kender dem, der lækkede dem (de famøse mails). Jeg har mødt den person, der lækkede dem, det er bestemt ikke russere. Det er en indsider, det er en læk ikke et hack.”

Men hvorfor er det så vigtigt at få fjernet Trump? Jo. Hvis/når Trump overtager præsidentposten, vil USA lade Rusland hjælpe Bashar al-Assad med at forblive ved magten. Dermed er fire års bestræbelser på at fjerne ham spildt.
Saudi Arabien og Golfstaterne har arbejdet på ikke kun at vælte Assad, men at etablere opdeling af Syrien under Saudisk/amerikansk kontrol.
Saudierne har betalt millioner af dollar til Clinton. De er nu måske spildt. Trump repræsenterer en trussel mod denne store plan, og derfor skal han stoppes. Hans modstand mod regimeskift i Syrien, hans kritik af den libyske katastrofe, hans udenrigspolitik i almindelighed, alt dette tyder på, at han, når han kommer til magten, vil dræne CIA-sumpen.

Trump er en farlig mand. Med sine egne ord: “Vi vil følge en udenrigspolitik, som langt om længe lærer af fortidens fejl. Vi vil holde op med at vælte regeringer. Vores mål er stabilitet – ikke kaos”.

Læs videre her:
Stop the CIA coup

Former UK Ambassador Blasts “CIA’s Blatant Lies”, Shows “A Little Simple Logic Destroys Their Claims”