Et kup undervejs i USA?

Der er foruroligende mange tegn på. at the DEEP STATE forbereder et kup for på den måde at bevare kontrollen med den amerikanske udenrigspolitik . Det kan ske i form at en rigsretsag mod Trump, eller at der erklæres undtagelsestilstand før han tiltræder, eller at USA’s netop opstillede brigade i Polen provokerer Russiske styrker, hvilket vil tvinge den kommende præsident til at acceptere, at det er DEEP STATE, der bestemmer, som det skete for Obama, der jo –  eftermodtagelsen af Nobels fredspris – endte med at kaste mere end 26.176 bomber alene i 2016.

Propagandatrommerne har kørt for fuld udblæsning i flere måneder. Det startede med voldsomme anti-Trump demonstrationer lige efter valget, og er siden blevet fulgt op at en stribe ikke-dokumenterede anklager mod Trump for at have for (kriminelt ?) tætte forbindelser til Putin.

Næste logiske skridt kan være at rejse en rigsretsag eller tvinge Trump ind i en krig med Rusland for på den måde at sikre, at det stadig er the Deep State, der bestemmer udenrigspolitikken. Se dette interview med den tidligere republikanske senator, Ron Paul , og dette interview med Mike Morell,  en tidligere topchef i CIA og en af Hillary Clinton’s nære støtter. Mike Morell forklarer, at han vil angribe mål, der kan skræmme USA’s fjender, fx Assad eller Putin. Det kan være sikkerhedsfolk, eller diplomater eller andet. Og fornylig blev den russiske ambassadør i Tyrkiet skudt, og Putins foretrukne privatchauffør blev dræbt.

USA er netop i disse dage ved at opstille en brigade  (3rd Armored Brigade, 4th Infantry Division) tæt på den russiske grænse.

C1p8b8EXAAALFoDTransporten af udstyr til bestemmelsesstedet vil kræve 37 tog-stammer med mere end 1000 togvogne. Udstyret omfatter blandt andet 400 bæltekøretøjer og mere end 1300 køretøjer på hjul, herunder 80 62 tons tunge Abrams kampvogne, 140 Bradley armerede kampvogne og 400 humvees.

Det er en beskeden styrke, men vi taler om to atom-magter? Når man tænker på de katastrofale fejl, netop the DEEP STATE har begået de seneste to årtier, kan man godt blive en anelse nervøs.