Aleppo befriet!

Endelig er det lykkedes at nedkæmpe den horde af professionelle ”islamister”, der har terroriseret det østlige Aleppo i 4 år. I vestlig presse går terroristerne under betegnelsen ”rebeller”. Det har en positiv klang i vore øren, men de er simple lejesoldater udrustet af USA og betalt af Golfstaterne og Saudi Arabien. De kommer fra mere end 80 lande, se denne rapport.

Krigen i Syrien kaldes fejlagtigt for en borgerkrig i stedet for det, den i virkeligheden er: En udenlandsk invasion med det formål at vælte Syriens lovlige regering.

Nu kan indbyggerne i Aleppo endelig se en ende på deres lidelser. Den vestlige presse har kørt en heftig kampagne mod den syriske regeringshær og Rusland med det formål at sabotere offensiven. Også i Danmark har propagandaen virket.

Syrien er det sidste arabiske land med et sækulært styre, der giver plads til alle religioner. Syrien har huset kristendommens ældst eksisterende menigheder. I Irak fik kristne lov til at leve uantastet. Det holdt op, da det kristne Vesten fjernede Saddam Hussein. I dag er stort set alle kristne i Irak enten fordrevet eller dræbt.

USA har målbevidst og uden hensyn til menneskelige omkostninger gået efter de lande, der ikke ville underkaste sig USA. De manglede kun Syrien. Syrien ligger strategisk i forhold til transport af gas til Europa og Syrien udgør en vigtig brik i det amerikanske militærapparat.

Planen med Syrien var at gentage successen fra Balkan, hvor det lykkedes at splitte Jugoslavien op i indbyrdes krigende etniciteter. Det samme skete i Irak og Libyen. Vi må håbe at det ikke også sker i Syrien. Med regeringshærens sejr i Aleppo er dette skrækscenarium foreløbig udsat.

Læs reportagen i Sputniknews.com >>>
/