Kort sagt

Kommer den den danske økonomi i 2016 til at hoste?
Robert Reich, Clintons arbejdsminister og nu flittig økonomisk kommentator, mener at den amerikanske økonomi ikke får det bedre – tværtimod. Det er ikke sikkert, at den vælter, men den kommer til at hoste.
Hvad mener han med det? Jo Den kan ikke vokse fordi forbrugernes købekraft skrumper. De rige bliver rigere på de fattiges bekostning – så simpelt er det. Hvis der skal komme gang i økonomien, må der en omfordeling til. De rige skal til lommerne, ellers går deres kære kapitalisme på røven.
Det har de desværre lidt svært ved at forstå, og eftersom det er dem, der betaler for ”musikken” i Folketinget, er det naturligvis også dem, der bestemmer hvad der skal spilles. Og det er ikke ”Sådan er Kapitalismen…”

USA’s venner
USA har en lang tradiiton for besynderlige venner. Om en af dem, Nicaraguas berygtede diktator, Anastasio Somoza García, skal præsident Franklin D. Roosevelt have sagt følgende: “Somoza may be a son of a bitch, but he’s our son of a bitch.
USA har gennem tiden haft en perlerække af afskyelige diktatorer som venner. I dag er kongerne i Saudi Arabien, Bahrain og de øvrige Golf-diktaturer gode eksempler på hvordan USA’s nære allierede opfører sig.

Hov vi er jo også USA’s nære allierede. Man kan kende en mand på hans venner…

Kig grundigt på listen her, fx. Mobutu Sese Seko, der blev indsat i Congo efter at USA havde myrdet den populære folkevalgte præsident, Lumumba